usluge

Gumena proizvodnja

Gumena proizvodnja sastoji se: od izrade gumenih smjesa, profila, brtvi, antivibranta te mnogih drugih proizvoda dobivenih vulkanizacijom gume u alatu na prešama pri visokim temperaturama.

Tvrtka DMB product nudi gumene smjese od različitih vrsta prirodnog i sintetičkog kaučuka tvrdoće od 30 do 99 Shore-A.

Osim u standardnoj crnoj boji, postoji mogućnost proizvodnje gumenih smjesa u različitim drugim bojama ovisno o željama kupaca.

Gumene profile ekstrudira iz svih vrsta gumenih smjesa, silikona i vitona. Ekstrudiranje se izrađuje prema nacrtu ili uzorku, dok alat za ekstrudiranje samostalno proizvodi tvrtka.

DMB product ima mogućnost ekstrudirati i profile specifičnih težina od 5 do 1500 g/m. Vulkanizacija profilnih proizvoda provodi se u kotlu za vulkanizaciju (para/vrući zrak) ili na kontinuiranoj vulkanizaciji (infracrveni grijači).

U sklopu pogona dijeluje i labaratorij za ispitivanje tehničkih karakteristika gume u kojem se može ispitivati: trajna deformacija, specifična težina, istezanje, čvrstoća, gustoća i tvrdoća, te uz pomoć „rheometra“ i rheometarske krivulje odrediti duljinu vulkanizacije i duljinu tečenja sirovih smijesa.

 

Proizvodnja sirove gume:

Prirodni i sintetički kaučuk

Tvrdoća od 30 do 90 Shore-A

 

Vulkanizacija gume u kalupu:

Gumeni proizvodi

Gumeno-metalni proizvodi

 

Ekstrudiranje gumenih i moos profila:

Vulkanizacija u kotlu

Kontinuirana vulkanizacija

Gumiranje valjaka

zupčanik dmb product
Slider

Proizvodi:

kontaktirajte nas

Potrebno vam je štancanje ili probijanje?

Trebate li gumene proizvode vrhunske kvalitete i izdržljivosti – tu smo za vas. U vlastitom laboratoriju za razvoj gume stvaramo gumu prilagođenu vašim željama i potrebama. Tražite li tvrtku koja će za vas izraditi gumene proizvode – kontaktirajte nas ispod u kontakt formi.

.

.