obrada metala

Uz zavarivanje do kvalitetnih spojenih dijelova

Imate metalne dijelove koje je zavarivanjem potrebno spojiti u jedinstveni proizvod? Osmislili ste proizvod koji se sastoji od više dijelova koje je potrebno spojiti u finalni proizvod? Tražite pouzdanu i kvalitetnu uslugu zavarivanja na području Zagreba?

Zavarivanje je proces spajanja više metalnih dijelova u smislenu cjelinu. Imate li ideje za određeni proizvod ili vam treba usluga zavarivanja – svakako nam se javite. Naši iskusni zaposlenici svojim će vještinama zavarivanja metalne dijelove pretvoriti u čvrste i kvalitetne spojeve.

.

zavarivanje

Koje su prednosti zavarivanja u DMB Productu?

Vrhunska kvaliteta
Prilikom procesa zavarivanja koristimo najnaprednije metode rada, što osigurava kvalitetu i dugovječnost spojeva. Naši iskusni zaposlenici pobrinut će se da vaši proizvodi godinama obavljaju funkcije za koje su namijenjeni, bez ikakvih problema.
Brza isporuka
Užurbani razvoj tržišta od tvrtki zahtijeva brzu prilagodbu novim trendovima. Želite li pratiti trendove, morate brzo reagirati. Zahvaljujući kvalitetnoj opremi koju koristimo kod zavarivanja, naručiteljima osiguravamo brzu isporuku zavarenih proizvoda.
Velika preciznost
Uz kvalitetu spoja na mjestu zavarivanja, važno je da taj dio izgleda zadovoljavajuće. Učestalom edukacijom zaposlenika i konstantnim ulaganjem u nove strojeve, zavarivanje radimo po najvišim standardima struke. Uz čvrstoću, naši spojevi izgledaju kvalitetno i elegantno.

.

mogućnosti zavarivanja

Što sve spajamo zavarivanjem?

Zavarivanjem se mogu spajati razni materijali, a sve ovisi o tome koju tehniku zavarivanja koristimo. Ovisno o potrebama naručitelja, odabiremo optimalnu tehniku zavarivanja – a tehnike zavarivanja mogu biti TIG, MIG-MAG, REL, Hard Lot, itd.

Zahvaljujući zavarivanju možemo vaše dijelove povezati u smislenu cjelinu i tako načiniti proizvod koji se može koristi u nekom daljnjem proizvodom procesu ili se može prodavati na tržištu. Mogućnosti zavarivanja su zbilja raznolike, a želje i potrebe klijenata vrlo brzo pretvaramo u kvalitetne dijelove ili proizvode.

Zavarivanjem možemo obrađivati sljedeće materijale:

.

vrste zavarivanja

Koje mogućnosti zavarivanja nudimo?

01
TIG zavarivanje
TIG zavarivanje

01 TIG zavarivanje

TIG zavarivanje još se naziva i elektrolučno zavarivanje, a ovim se postupkom mogu zavarivati gotovo sve vrste materijala. Zavarivanje ovim postupkom rezultira visoko kvalitetnim zavarom, no iziskuje nešto više vremena i izuzetne sposobnosti zavarivača. Postupak TIG zavarivanja uglavnom se koristi kod zavarivanja lakih metala i nehrđajućeg čelika, kao i kod popravaka zavarivanja. Mehanička svojstva zavara su sjajna, kao i estetski izgled.
02
TIG automatizirano kružno zavarivanje
TIG automatizirano kružno zavarivanje

02 TIG automatizirano kružno zavarivanje

TIG automatizirano kružno zavarivanje također se može koristiti za gotovo sve vrste materijala, a sam zavar je iznimno kvalitetan. Za ovu vrstu zavarivanja vrijedi gotovo sve što i kod standardnog TIG zavarivanja, samo što se ovdje postupak zavarivanja odvija automatski. Kružno zavarivanje može poslužiti za spajanje cilindričnih dijelova, a kvaliteta i izgled zavara su sjajni.
03
MIG-MAG zavarivanje
MIG-MAG zavarivanje

03 MIG-MAG zavarivanje

MIG-MAG zavarivanje je iznimno brza metoda zavarivanja, koja se uglavnom koristi kod zavarivanja tankih limova i obojenih metala. No, ova se metoda zavarivanja može koristiti kod svih vrsta metala u raznim prigodama. Kod MIG-MAG zavarivanja koristi se namotana elektroda koja se u pištolju za zavarivanje tali te se prenosi na rastaljeni metal. Kod MIG-MAG zavarivanja kvaliteta zavara ovisi o vještinama zavarivača, a naši će se iskusni zaposlenici pobrinuti da dobijete kvalitetne i čvrste spojeve.
04
REL zavarivanje
REL zavarivanje

04 REL zavarivanje

REL zavarivanje još se naziva ručno elektrolučno zavarivanje, a koristi se uglavnom za zavarivanje čeličnih proizvoda. Zahvaljujući specijalnim elektrodama može se vršiti i zavarivanje bakra, aluminija, lijevanog željeza, itd. Ovakav način zavarivanja zapravo je najprepoznatljiviji, no REL zavarivanje je prilično sporo. Ovakav postupak zavarivanja može se raditi raznovrsnom opremom, a važno je naglasiti kako će kvaliteta zavara ovisiti o iskustvu zavarivača. Naši zavarivači imaju bogato iskustvo i konstantno se educiraju te će vam isporučiti vrhunski zavarene dijelove.
 • 01
  TIG zavarivanje
 • 02
  TIG automatizirano kružno zavarivanje
 • 03
  MIG-MAG zavarivanje
 • 04
  REL zavarivanje
kontaktirajte nas

Trebate uslugu zavarivanja?

Želite li trajno spojiti više metalnih dijelova u jednu cjelinu, neophodna će vam biti usluga zavarivanja. Naši vrijedni zavarivači iza sebe imaju tisuće sati rada, a zahvaljujući kvalitetnim strojevima i konstantnoj edukaciji – isporučuju zavarene proizvode vrhunske kvalitete. Treba li vam usluga zavarivanja – svakako nam se obratite ispod i kontakt formi.

.

.