obrada limova

Uz savijanje do željenih oblika limova

Potreban vam je lim određenih dimenzija, oblika i strukture? Pripremili ste skicu i pitate se kako komad ravnog lima pretvoriti u željeni oblik? Tražite iskusne stručnjake koji će uz strojeve za savijanje limova oblikovati komad lima prema vašim željama?

Savijanje lima je proces u kojem se uz pomoć preše za savijanje lim oblikuje prema željama naručitelja. Naši iskusni stručnjaci mogu lim u potpunosti prilagoditi vašim željama i potrebama. Treba li vam stručno oblikovan komad lima svakako nas kontaktirajte na dnu stranice.

.

savijanje

Koje su naše prednosti savijanja limova?

Vrhunska kvaliteta
Zahvaljujući kvalitetnim strojevima i stručnim zaposlenicima isporučit ćemo vam obrađeni lim vrhunske kvalitete. Savijeni limovi bit će točnih dimenzija i traženih oblika, a jako pazimo i na kvalitetu obrade lima.
Brza isporuka
Trudimo se sve radove obaviti prije dogovorenog roka s naručiteljima, kako biste mogli što prije iskoristiti obrađene komade lima. Možete računati na brzu isporuku i kratke rokove obrade.
Maksimalna prilagodljivost
Vrlo smo fleksibilni po pitanju želja i ideja naručitelja. Naš stručni tim razmotrit će vaše ideje te će gotovo sve vaše zamisli pretvoriti u kvalitetno savijene komade lima.

.

mogućnosti savijanja

Koje sve materijale možemo savijati?

Savijanje limova je tehnika obrade tankih metalnih komada gdje se uz pomoć preše za savijanje oblikuje izgled lima. Postoje razne vrste savijanja limova, a sve ovisi o potrebama naručitelja. Primjerice, lim se može savijati kružno, pravokutno ili se mogu raditi određena udubljenja na mjestima gdje je to potrebno.

U našem strojnom parku nalaze se Apkant preše za savijanje limova koje pružaju mnoštvo mogućnosti. Savijanje limova je sjajna tehnika obrade jer se u kratkom roku mogu proizvesti različiti zahtjevni komadi lima, čija svrha može biti zaista raznolika.

Materijali koji možemo savijati:

.

tehnike savijanja

Koje su naše mogućnosti savijanja limova?

01
Savijanje lima na Apkant preši
Savijanje lima na Apkant preši

01 Savijanje lima na Apkant preši

Savijanje limova na Apkant preši pruža nam izvrsne mogućnosti savijanja manjih i većih komada limova. Apkant preše za savijanje koje koristimo u našem svakodnevnom radu daju fantastične izlazne rezultate, odnosno kvalitetne limove oblikovane točno po mjeri naručitelja. Zahvaljujući zalaganju i iskustvu zaposlenika koji rade s ovim strojevima već godinama, savijene limove može isporučiti u prilično kratkom roku.
  • 01
    Savijanje lima na Apkant preši
kontaktirajte nas

Trebate li kvalitetno savijene limove?

Potrebni su vam jedinstveni, posebno oblikovani limovi? Razradili ste ideju, pripremili skice i sada tražite nekog tko će vašu ideju u kratkom roku pretvoriti u stvarne limene proizvode? Obratite nam se ispod u kontakt formi – i vaše ideje ćemo brzo i kvalitetno pretvoriti u oblikovane limove vrhunske kvalitete.

.

.