obrada metala i plastike

Uz glodanje do proizvoda vrhunske kvalitete

Potreban vam je jedinstven i kvalitetan metalni proizvod kako biste dodatno poboljšali proizvodni proces? Želite proizvesti složeni plastični proizvod vrhunske kvalitete? Imate svu potrebnu tehničku dokumentaciju te tražite jeftino i kvalitetno glodanje metala i plastike?

Proces glodanja na našim modernim CNC strojevima osigurava vam vrhunsku kvalitetu proizvoda. Za vas možemo glodati razne vrste materijala, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu naših zaposlenika isporučit ćemo vam vrlo precizne proizvode iznimne kvalitete. Želite li pripremljenu tehničku dokumentaciju jeftino i kvalitetno pretvoriti u metalne i plastične proizvode – kontaktirajte nas na dnu stranice.

.

glodanje

Koje su prednosti glodanja u DMB Productu?

Iznimna preciznost
Strojevi pomoću kojih obavljamo glodanje iznimno su precizni. Zahvaljujući tako preciznom radu obrađeni komadi mogu biti u potpunosti prilagođeni vašim potrebama.
Brzina isporuke
Zahvaljujući najsuvremenijim CNC strojevima s kojima radimo, komadi se mogu vrlo brzo obrađivati. Stoga, vaše tehničke nacrte možemo u kratkom roku pretvoriti u kvalitetne proizvode.
Potpuna prilagodljivost
Želje klijenata su nam na prvome mjestu. Procesima obrade materijala u potpunosti se prilagođavamo vašim potrebama, a na vam je samo da nam dostavite tehničku dokumentaciju.

.

mogućnosti glodalica

Što sve možemo obrađivati glodanjem?

Imamo bogato iskustvo rada na naprednim CNC glodalicama, što potvrđuje zadovoljstvo naših mnogobrojnih klijenata. Naši strojevi mogu raditi razne sofisticirane metalne i plastične proizvode koji se zatim mogu koristiti u automobilskoj, nuklearnoj, strojograđevnoj, avionskoj, prehrambenoj i brodskoj industriji. Dakako, imamo znanje, iskustvo i strojeve koji mogu sve vaše tehničke nacrte pretvoriti u proizvode vrhunske kvalitete.

Zahvaljujući modernim strojevima s mogućnošću 5 osne obrade, proces izrade metalnih i plastičnih dijelova znatno se ubrzava. Mogućnost ljudske pogreške svedena je na minimum, čime se postiže znatno bolja kvaliteta obrade u odnosu na zastarjele procese glodanja. Želite li svoju tehničku dokumentaciju pretvoriti u metalne dijelove i proizvode vrhunske kvalitete – pošaljite nam upit na dnu stranice.

Glodanjem možemo obrađivati sljedeće materijale:

.

vrste glodanja

Koje su naše mogućnosti glodanja?

01
CNC glodanje
CNC glodanje

01 CNC glodanje

CNC glodanje obavljamo na modernim i vrlo preciznim strojevima, koji osiguravaju kvalitetu izrade proizvoda. U našem strojnom parku nalaze se 3 i 5 osni strojevi, čije su mogućnosti gotovo pa neograničene. Što se tiče 3 osnog CNC stroja, on može obrađivati materijale maksimalnih dimenzija 2400 x 850 x 500 mm. S druge strane, CNC stroj s 5 osnim glodanjem može obrađivati komad maksimalnog promjera 450 mm. Glodanje možemo obavljati pojedinačno ili u serijama.
02
Klasično glodanje
Klasično glodanje

02 Klasično glodanje

Uz CNC strojeve za glodanje, vaše proizvode možemo izrađivati i na klasičnim glodalicama. Iako su klasične glodalice nešto sporije u odnosu na napredne CNC uređaje, kvaliteta glodanja je izvrsna. Vrhunska preciznost i kvaliteta obrade postižu se zahvaljujući ogromnom iskustvu naših zaposlenika. Uza sve to, glodanje u DMB Product-u obavljamo po povoljnim cijenama.
  • 01
    CNC glodanje
  • 02
    Klasično glodanje
kontaktirajte nas

Trebate kvalitetan metalni ili plastični proizvod?

Imate pripremljenu tehničku dokumentaciju za izradu metalnih i plastičnih proizvoda? Tražite vrhunsku uslugu glodanja i stručnjake s bogatim iskustvom izrade preciznih metalnih i plastičnih dijelova? Kontaktirajte nas ispod – i vaše nacrte pretvorit ćemo u proizvode izvrsne kvalitete i karakteristika.

.

.