ekstrudiranje gumenih profila

Uz ekstrudiranje gume do kvalitetnih gumenih profila

Potrebni su vam jedinstveni gumeni profili kako biste završili proizvod koji razvijate? Tražite kvalitetne gumene profile koji će se savršeno uklopiti u vaš proizvodni proces? Želite napraviti gumeni profil kakav još ne postoji na tržištu?

Ekstrudiranje gumenih i moos profila je proces obrade gume u kojem nastaju kvalitetni i jedinstveni gumeni profili. Primjena gumenih profila je zaista velika, a koriste se kako u malim kućanskim aparatima, tako i kod kamiona te ostalih prijevoznih sredstava. Trebate li posebno dizajniran gumeni profil za uspješno dovršavanje vašeg proizvoda, svakako nam se javite ispod u kontakt formi.

.

ekstrudiranje gumenih profila

Koje su prednosti ekstrudiranja gumenih profila kod nas?

Potpuna prilagodljivost
Naši iskusni zaposlenici spremni su sve vaše ideje i zahtjeve pretvoriti u kvalitetne gumene profile. Donesite nam ideje i skice, a mi ćemo se pobrinuti da dobijete jedinstvene gumene profile vrhunske kvalitete.
Vrhunska kvaliteta
Bogato iskustvo i konstantno ulaganje u razvoj gumenih smjesa, garancija su da ćemo vam isporučiti gumene profile vrhunske kvalitete. Profili koje isporučimo trajat će dugo i savršeno će se uklopiti u vaše proizvodne procese.
Brza isporuka
Zahvaljujući kvalitetnom ekstruderu i iskustvu zaposlenika, proces proizvodnje gumenih i moos profila ide prilično brzo. Stoga, možete računati na kratke rokove izrade i isporuku unutar dogovorenih termina.

.

mogućnosti ekstrudiranja gume

Što sve možemo napraviti ekstrudiranjem gume?

Ekstrudiranje gumenih i moos profila je proces koji može dati iznimno zanimljive profile. Sam oblik i dimenzije gumenih profila ovise o željama i potrebama naručitelja, odnosno o kasnijoj namjeni tih profila. Ekstruder može napraviti raznovrsne oblike, a maksimalni promjer tih profila može biti 70 mm.

Nakon što se guma formira kroz ekstruder, onda odlazi na vulkanizaciju. Odabir idealne vrste vulkanizacije ovisi o kasnijoj namjeni gume, a naši stručnjaci odabrat će onaj tip vulkanizacije koji će polučiti vrhunsku kvalitetu gumenih profila za vaše potrebe. Trebate li jedinstvene gumene profile svakako nas kontaktirajte ispod u kontakt formi.

Što sve možemo proizvesti ekstrudiranjem gume:

.

karakteristike ekstrudiranja gume

Koje su naše mogućnosti ekstrudiranja?

01
Ekstruder promjera do 70 mm
Ekstruder promjera do 70 mm

01 Ekstruder promjera do 70 mm

Ekstrudiranje gume odvija se kroz nekoliko faza. Najprije napravimo kvalitetnu sirovu gumu, ovisno o potrebama klijenata. Nakon toga se sirova guma stavlja u ekstruder koji može oblikovati profil po željama korisnika. Maksimalne dimenzije promjera profila koje ekstruder može napraviti iznose 70 mm. Takvi profili zatim odlaze na vulkanizaciju kako bi poprimili svoja finalna svojstva i kako bismo vam isporučili gumene profile vrhunske kvalitete.
  • 01
    Ekstruder promjera do 70 mm
kontaktirajte nas

Želite vlastiti gumene profile?

Razvijate li vlastiti proizvod ili vam trebaju gumeni profili u nekom dijelu proizvodnog procesa – sada je pravo vrijeme da nam se obratite za pomoć. Naši iskusni stručnjaci mogu za vas proizvesti jedinstvene gumene profile vrhunske kvalitete. Cjelokupni proces ekstrudiranja gumenih profila odvija se u suradnji s naručiteljem kako bi se dobila vrhunska svojstva u potpunosti prilagođena potrebama.

.

.