obrada metala

Brušenjem metala do kvalitetnih proizvoda

Imate metalni proizvod prevelikih dimenzija ili neravne površine? U potrazi ste za kvalitetnom uslugom brušenja metala? Tražite način da vaš proizvod napravite još boljim i zanimljivijim?

Brušenje je proces obrade metala i ostalih materijala zahvaljujući kojem možete vaš proizvod podići na jednu višu razinu. Naime, zahvaljujući brušenju možete prilagoditi oblik i veličinu metalnog proizvoda, ali isto tako dobiti glatku površinu koja će biti primamljivija kupcima. Trebate li usluge brušenja, svakako nas kontaktirajte na dnu stranice.

.

brušenje

Koje su prednosti brušenja?

Kvaliteta obrade
Proces brušenja vršimo na vrlo preciznim strojevima, što se odražava na izvrsnoj kvaliteti vanjskog sloja proizvoda. Pokažite puni potencijal svoje ideje, uspješnom finalnom obradom.
Visoka preciznost
Brušenje metalnih površina osigurava maksimalnu prilagodbu željenim dimenzijama proizvoda. Uz brušenje proizvoda, gotovo da i nema odstupanja od željenih dimenzija.
Bolje performanse
Nakon tokarenja i glodanja površina proizvoda može imati sitna oštećenja, koja jedva da primjećujemo okom. No, brušenje može popraviti ta oštećenja, čime dobivate proizvod iznimnih performansi i izgleda.

.

mogućnosti brusilica

Što se sve obrađuje brušenjem?

Brušenje je tehnika obrade materijala koja se koristi u gotovo svim industrijama. Zahvaljujući brušenju na specijaliziranim strojevima, postiže se vrhunska preciznost dijelova ili proizvoda. Tehnikama brušenja umanjuju se sve neravnine na površini nekog proizvoda, čime on postaje funkcionalniji i atraktivniji za plasiranje na tržište.

Brušenjem materijala odstranjuju se sitne površinske čestice, ali se istovremeno ne oštećuje površina komada kojeg obrađujemo. Brušenje se može koristiti i za oštrenje određenih dijelova i predmeta, što dovodi do bolje iskoristivosti strojeva i proizvodnih procesa.

Brušenjem se obrađuju sljedeći materijali:

.

vrste bušenja

Koje su mogućnosti bušenja?

01
Plansko brušenje
Plansko brušenje

01 Plansko brušenje

Plansko brušenje jedna je od najkvalitetnijih metoda bušenja jer se prilikom takve obrade mogu postizati iznimno precizne dimenzije proizvoda. Ovakav tip brušenja uglavnom se koristiti kod pločastih proizvoda kako bi se postigla finoća završnog sloja, odnosno kako bi se doradili određeni dijelovi proizvoda. Naši strojevi za plansko brušenje mogu obrađivati materijale veličine do 1000 x 300 x 250 mm.
02
Kružno brušenje
Kružno brušenje

02 Kružno brušenje

Kružno brušenje po tehnici rada razlikuje se od planskog, no suština obrade materijala ostaje gotovo nepromijenjena. Uglavnom, kružno brušenje koristi se za finalnu obradu cilindričnih dijelova, što ima svoju primjenu u mnogim sferama industrije. Posebno dizajnirani strojevi za kružno brušenje mogu raditi s materijalima promjera do 350 mm, a mogu postizati iznimno veliku preciznost obrade.
  • 01
    Plansko brušenje
  • 02
    Kružno brušenje
kontaktirajte nas

Potrebno vam je fino brušenje?

Želite li svoj proizvod plasirati na tržište, važno je da on izgleda i funkcionira odlično. Brušenje će vam pomoći u postizanju fantastičnog izgleda metalnog proizvoda jer ćete poravnati sve neravne površine. Istovremeno, brušenjem ćete podići samu kvalitetu i funkcionalnost proizvoda jer ćete dobiti nepogrešivu preciznost dimenzija. Trebate li uslugu brušenja – kontaktirajte nas ispod u kontakt formi.

.

.